Filmy i instrukcje

Powrót

Instrukcja przygotowania STRIPSÓW (elementów bez kości)!

Film prezentuje w jaki sposób ciąć mięso na nuggetsy, przygotować marynatę oraz panierować niewielkie ilości mięsa.

Instrukcja przygotowania SKRZYDEŁEK (elementów z kością)!

Film prezentuje jak przygotować chrupiące skrzydełka: jak nacinać mięso, jak przygotować marynatę oraz jak panierować.

Instrukcja przygotowania panierowanej chrupiącej RYBY!

Film prezentuje, jak przygotować apetyczną, chrupiącą rybę: jak panierować oraz smażyć rybę, aby miała wspaniały, złocisty kolor.

Jak przygotować stripsy lub skrzydełka w chrupiącej panierce?

 

Zastanawiasz się jak zrobić stripsy w chrupiącej panierce? Może masz ochotę na prawdziwego American Crispy Chicken? Przygotowaliśmy dla Ciebie dokładne filmy instruktażowe pokazując jak przygotować soczystego kurczaka i delikatną rybę w chrupiącej panierce Holly Powder.

Zobacz filmiki, a także pobierz instrukcje, aby prawidłowo wykonać cały proces.

W przypadku pytań koniecznie skontaktuj się z nami!

Panierka do kurczaka dla gastronomii!

Nowe możliwości, smaczne dania!

 

Przygotowane filmy oraz instrukcje pokazują jak krok po kroku w łatwy i przystępny sposób przygotować dania z wykorzystaniem produktów Holly Powder. By przygotować kawałki kurczaka w chrupiącej panierce będą Ci potrzebne:

  • panierka do kurczaka,
  • marynata do kurczaka łagodna lub
  • marynata do kurczaka pikantna.

 

Pamiętaj, że cały proces rozpoczyna się od momentu odpowiedniego przygotowania mięsa. Ważne są takie szczegóły jak temperatura mięsa czy sposób krojenia. Wszystkie te kwestie są szczegółowo opisane w filmach instruktażowych oraz instrukcjach do pobrania!

Poznaj nasze marki: