Masz pomysł na lokal gastronomiczny, ale nie wiesz od czego zacząć?
Wiesz, że kurczak w chrupiącej panierce to danie, które uwielbiają wszyscy, więc z sukcesem podbije lokalny rynek?
Skorzystaj z naszej pomocy, dzięki której dowiesz się jak otworzyć lokal gastronomiczny krok po kroku.
Zakres wsparcia omawiamy szczegółowo w ponad 100-stronicowym Podręczniku Operacyjnym podzielonym na trzy główne rozdziały:
- Kuchnia (część technologiczna, wraz z listami sprzętów głównych oraz drobnych a także standardami pracy w lokalu gastronomicznym)
- Menu (zasady komponowania dań, gotowe receptury na pełne menu oraz dania eventowe, kalkulator food cost i listy zatowarowania)
- Materiały marketingowe (gotowe rozwiązania tj.. plakaty, ulotki, menuboardy i dostęp do bazy zdjęć)
Zapewniamy również szkolenia gastronomiczne. Skorzystaj z naszej wiedzy i doświadczenia. Zobacz poniżej w skrócie jak wyglądają oferowane przez nas materiały oaz jak pomożemy Ci.
Skontaktuj się z nami by dowiedzieć się więcej +48 668 10 48 46.
RECEPTURY – GOTOWE PRZEPISY NA CAŁE MENU
Menu do restauracji to najważniejszy element wyróżniający Twój lokal na rynku! Kurczak w chrupiącej panierce daje ogromne możliwości kompozycji dań. Z łatwością przygotujesz rozmaite burgery, tortille, sałatki oraz kubełki. Co więcej dania z kurczakiem są idealne na dowóz (elementy z kością długo utrzymują ciepło), co ma ogromne znaczenie w dzisiejszej gastronomii.
Skorzystaj z gotowych przepisów, na kompletne menu. Wszystkie receptury są tak dobrane, aby każda grupa wiekowa znalazła coś smacznego dla siebie. Zadbaliśmy także o właściwy food cost oraz rotację surowców na kuchni. Nasze receptury gastronomiczne zostały przetestowane i są serwowane z powodzeniem w wielu restauracjach w całej Europie.
Niżej prezentujemy realne zdjęcia dań, na które otrzymasz receptury przy stałej współpracy.
Jeżeli masz pytania lub chcesz poznać szczegóły współpracy skontaktuj się z nami: