Otwórz lokal z kurczakiem

Powrót

MYŚLISZ NAD OTWARCIEM WŁASNEGO LOKALU GASTRONOMICZNEGO?

 

W Twoim mieście królują kebaby, pizzerie oraz lodziarnie? To dobrze! Wyróżnij się.
Kurczak w panierce nie ma na rynku konkurencji, a jest to danie, które uwielbiają wszyscy!

Oferujemy Ci wsparcie w otwarciu lokalu z kurczakiem w chrupiącej panierce!

Proponujemy elastyczną współpracę, gdzie masz możliwość skorzystania w całości lub w części z naszych rozwiązań. Umożliwiamy Ci dużą swobodę oraz dajemy ogromną pomoc z naszej strony. Skorzystaj z naszej wiedzy i doświadczenia, a sam decyduj jak wygląda Twój lokal i jaki budżet chcesz na niego przeznaczyć.

Sprawdź jak Ci pomożemy.

 

LOGO & NAZWA

Czy masz już nazwę i logo dla swojej restauracji?

Łatwa do zapamiętania, apetyczna nazwa lokalu, do tego właściwa oprawa graficzna to dobry kierunek aby stworzyć rozpoznawalną markę. Jeżeli zastanawiasz się jak nazwać swój lokal i jakie wybrać logo sprawdź nasze propozycje. Poniżej prezentujemy kilka wzorów. Każde logo może zostać zmodyfikowane, tak aby twój lokal wyróżniał się na lokalnym rynku!

MENU PREMIUM & ZDJĘCIA PRODUKTÓW

 

Opracowaliśmy kompleksowe, pełne menu dla restauracji bazującej na panierowanym kurczaku. Możesz skorzystać z wszystkich przepisów, z części lub wprowadzić swoje zmiany w menu.

Od nas otrzymasz gotowe receptury na wszystkie dania w menu: od kubełków, w których są stripsy z frytkami lub panierowane pikantne skrzydełka przez przeróżne burgery, tortille oraz sałatki z kawałkami kurczaka.

Każdy przepis zawiera dokładne składniki, ich gramatury, kolejność i sposób przygotowania, sugerowaną nazwę dania, sposób podania na miejscu oraz na wynos oraz proponowaną cenę sprzedaży wraz z wyliczonym kosztem produkcji.

Wszystkie dania znajdujące się w menu, mają także profesjonalne, realne zdjęcie. Zobacz całe menu poniżej. Wysoka jakość zdjęć pozwoli Ci na przygotowanie indywidualnych materiałów reklamowych tj. ulotki, plakaty, menu, banery, telebimy. Zdjęcia nadają się również do stworzenia materiałów w prasie i mediach społecznościowych.

CENNIKI & ULOTKI

 

Otwierając restaurację z kurczakiem musisz pamiętać o odpowiedniej reklamie oraz właściwej promocji dań.

Aby ułatwić Ci to zadanie, zaprojektowaliśmy cenniki, menuboardy oraz ulotki w oparciu o poszczególne pozycje z menu. Wszystkie materiały marketingowe z chrupiącym kurczakiem są spójne i tworzą całość. Dzięki nim możesz w łatwy sposób dotrzeć do mieszkańców Twojego miasta.

Przygotowane materiały są z możliwością edycji, czyli naniesienia indywidualnego logo lokalu oraz ceny dania.

PLAKATY

 

Pamiętaj o promowaniu serwowanych dań!

Znajdź w lokalu dobrze widoczne miejsce, w którym zawiesisz ramę na specjalne promocje! Skorzystaj z gotowych plakatów z daniami z kurczakiem w chrupiącej panierce. Plakaty są przygotowane w wersji edytowalnej, tak abyś mógł zamieścić na nich swoje ceny dań oraz logo swojego lokalu.

Wiemy, że goście restauracji chcą nowości i promocji, dlatego kilka razy w roku przygotowujemy nowe plakaty tematyczne np. plakat na wiosnę, wakacje czy święta. Bądź z nami w stałym kontakcie, gdyż systematycznie zwiększamy bazę materiałów promocyjnych.

SZKOLENIA DLA GASTRONOMII

 

Zastanawiasz się, kto przeszkoli Twoich pracowników? A może sam zaczynasz przygodę z gastronomią i potrzebujesz profesjonalnego wprowadzenia?

Otwórz własny lokal z kurczakiem i przed otwarciem restauracji skorzystaj z profesjonalnego szkolenia gastronomicznego. Nasz wykwalifikowany kucharz przyjedzie do Twojej restauracji. Pokaże jak prawidłowo marynować i panierować mięso oraz jak przygotowywać każde z dań z menu. Przekaże także jak organizować we właściwy i optymalny sposób pracę na kuchni.

Szkolenie trwa jeden ew. dwa dni robocze w zależności od potrzeb.

TECHNOLOGIA & URZĄDZENIA

 

Czy wiesz, że we współpracy z nami, kilkudziesięciu restauratorów otworzyło już lokale z chrupiącym kurczakiem? Dla nas to ogromny sukces i zarazem ogromna widza i doświadczenie. Wiemy, jakie urządzenia sprawdzają się najlepiej w kuchni oraz jak prawidłowo i ergonomicznie urządzić zaplecze kuchenne. Współpracujemy również z Rzeczoznawcą Sanitarnym, który doskonale zna technologię i specyfikę kuchni serwującej dania oparte na panierowanym kurczaku.

W ramach współpracy otrzymasz od nas Podręcznik Operacyjny, który zawiera szczegółowe listy zakupowe sprzętów dużych, a także sprzętów drobnych. Oszczędzasz dzięki temu czas i wydatki oraz masz pewność, że będziesz pracować na sprawdzonych urządzeniach.

ZDJĘCIA NA FACEBOOK & INTERNET

 

Ważne jest, aby dania w Twoim lokalu były odpowiednio promowane! Skorzystaj z naszej ogromnej bazy zdjęć dla gastronomii. Wstawiaj je na Facebooka, swoją stronę internetową oraz pozostałe media społecznościowe. Spraw by klienci widzieli jak smaczne dania masz w swoim menu i chętnie zaglądali do Twojej restauracji.

Zobacz Bezpłatną bazę zdjęć.

POMYSŁ NA BIZNES W GASTRONOMII

 

Otwórz własny lokal z kurczakiem.

Jeśli chcesz skorzystać z gotowej struktury i sprawdzonych rozwiązań na modną restaurację z panierowanym kurczakiem, zobacz ofertę franczyzy Chilli Mili.

 

Poznaj nasze marki: